• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Volume License

Vores udvalg af Volume License

Volume License

Ved softwarelicensering i større antal taler man om volumenlicensering (tier/mængde) der er væsentligt billigere end køb af softwafe licenser enkeltvis. Det er typisk virksomheder, non-profit organisationer, skoler og offentlige institutioner der benytter volumenlicensering. Priser varierer afhængigt af type, mængde og eventuel abonnementsperiode. Alle software producenter har forskellige vilkår for softwae licensaftaler, og det er en af de væsentlige årsager til at software forhandlere som ScanDix er autoriseret til at kunne rådgive om de rigtige software løsninger til netop jeres organisation.

7 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. ACDSee Photo Editor

  ACDSee Photo Editor

  Markedets bedste værktøj til håndtering af digitale fotos og billeder. Administrationen af din voksende fotosamling har aldrig været så smertefrit. NB. This item has been discontinued and we are updating our web shop with the latest releases of ACDSee.

  Produkt version/Model: 12

  Vis detaljer

  ID: ACDPED11WLCAXEEN

  Ekskl. moms: 416,00 kr Inkl. moms: 520,00 kr

  Ikke på lager


 2. Norton 360 Premium

  Norton 360 Premium

  Norton 360 Premium, Sikkerhed til 10 enheder, 25 GB Cloud Backup, Password Manager, Online Threat Protection, Virus Protection Promise, Smart Firewall, Forældrekontrol og SafeCam til PC. Du kan vælge elektronisk levering eller levering til pakkeboks*.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: 21391022

  Ekskl. moms: 296,00 kr Inkl. moms: 370,00 kr

 3. Norton Security Premium - 10 enheder

  Norton Security Premium

  Norton Security Premium protection for your devices and online privacy includes your children's online and cloud storage space for PC and tools.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: 21357484

  Ekskl. moms: 373,00 kr Inkl. moms: 466,25 kr

 4. PDF Fusion

  PDF Fusion

  Corel PDF Fusion lets you assemble, edit and create PDFs. Open more than 100 different file types by dragging and dropping them onto the Welcome Screen. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 1.14

  Vis detaljer

  ID: LCCPDFF1MLA

  Ekskl. moms: 285,00 kr Inkl. moms: 356,25 kr

 5. PitStop Server

  PitStop Server - Maintenance

  Kvalitetskontrol af ​​PDF-filer inden udskrivning eller online publicering er helt afgørende for at sikre det rigtige resultat. Forhåndskontrol af PDF-filer, kontrol og korrektion af problemer med farver, billeder, beskæring, et cetera, før de går til print er blevet almindelig praksis i branchen. I dag benytter mere end 80% trykkerier professionelle forhåndskontrol værktøjer. PitStop Server er uden sidestykke markedsledende på dette område. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: NSS_M1

  Ekskl. moms: 465,00 kr Inkl. moms: 581,25 kr

 6. Snagit

  Snagit

  Snagit sparer dig tid og besvær ved at bruge visuelle illustrationer. Med Snagit kan du kort sagt vise hvad du vil fortælle så du minimerer misforståelser og fejlfortolkninger. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: SN01C-N-22

  Ekskl. moms: 450,00 kr Inkl. moms: 562,50 kr Ned til: 232,50 kr

 7. Magix

  Sound Forge Pro

  Sound Forge Pro er et omfattende udvalg af professionelle funktioner, der gør den til den foretrukne løsning for mange producenter og lydteknikere verden over; nye workflowforbedringer giver dig mulighed for ubesværet at optage, redigere, gendanne og mestre.

  Produkt version/Model: 16

  Vis detaljer

  ID: 639191910036

  Ekskl. moms: 2.470,00 kr Inkl. moms: 3.087,50 kr Ned til: 1.544,99 kr

7 vare(r)

Liste  Tabel 

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Cookie Settings