• Corel Painter 2023
  • NortonLifeLock
  • Learn more about the latest version FineReader PDF 16 here
  • Get the latest Painter version here
  • Get the latest Painter version here
  • Learn more about new PaintShop Pro 2023 Ultimate here

Levering og returnering

Når du afgiver en bestilling hos ScanDix så sker der altid en manuel godkendelse. Dette er en sikkerhedsprocedure hvor vi først sikrer os at det er muligt at levere den pågældende ordre ud fra de forventninger du har til produktet. Herefter leveres bestilte varer hurtigst muligt, på hverdage, i kontorets åbningstid. Der kan dog forekomme undtagelser hvor vi leverer på helligdage og weekender.

Elektronisk levering pålægges aldrig gebyr for levering.

Leveringstid

Alle produkter er individuelt markeret med forventet leveingstid. Gå til den pågældende produkt side for at se aktuel anslået leveringstid.

Vi har to typer levering. Elektronisk download og fysisk boks med medie der sendes med alminelig fragt.

Elektronisk download:

Når vi har godkendt din ordre sendes den videre til logistik som frigiver en licensnøgle til den ønskede vare.

Ikke alle licensnøgler er på lager. Oftest vil virksomheder, skoler og offentlige institutioner der bestiller specialsoftware skulle forvente leveringstid på 1 - 2 dage . Dette sker f.eks. i tilfælde hvor slutbrugerens navn og identitet skal tilknyttes et licenscertificat som kun udstedes af producenterne i almindelig kontortid. Standard software licenser sendes enten omgående eller inden for ganske få timer. Levering af ordrer til elektronisk download sendes til den e-mail du har oplyst ved bestillingen.

Fysisk boks med medie

Alle fysiske software medier/varer sendes hurtigst muligt og oftest inden 24 timer på hverdage fra tidspunktet fra at vi modtager din ordre. Vi sender enten direkte med Post Danmark fra vores kontor eller fra det lokale distributionskontor, og oftest med DB Schenker, direkte til dig. Det sikrer oftest en almindelig leveringstid på højst 2-3 hverdagedage.

Software licensaftaler med slutbrugeroplysninger og licenscertifikat, dvs. ordrer fra virksomheder, skoler og offentlige institutioner der skal bruge volumens licenser leveres normalt inden 5 hverdage, uanset om det er elektronisk download eller fysisk boks med medie.

Returnering

Du skal sende den fysiske ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Varens stand, når du sender den retur

Følgende omhandler fysiske varer leveret som ikke omfatter forseglede licensnøgler, serienumre eller anden plombering som iht. vores handelsbetingelser ikke må være brudt ved fortrydelse af et køb. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du iht. vores handelsbetingelser har ret til, og fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
 

ScanDix SmbA
Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.