• Corel Painter 2023
 • NortonLifeLock
 • Learn more about the latest version FineReader PDF 16 here
 • Get the latest Painter version here
 • Get the latest Painter version here
 • Learn more about new PaintShop Pro 2023 Ultimate here

Bitdefender

Bitdefender

Bitdefender er blandt verdens mest populære producenter af cybersikkerhedsprodukter og -tjenester, herunder endpoint-beskyttelse, cloud- og administreret sikkerhed, antivirussoftware og IoT-sikkerhed.

Liste  Tabel 

pr. side

3 vare(r)

Sorter faldende
 1. Bitdefender Antivirus

  Bitdefender Antivirus Plus

  Ekskl. moms: 145,00 kr Inkl. moms: 181,25 kr

  Bitdefender Antivirus er effektiv antivirus beskyttelse og sikkerhed mod e-trusler. Vis detaljer
 2. Bitdefender Internet Security

  Bitdefender Internet Security

  Ekskl. moms: 220,00 kr Inkl. moms: 275,00 kr

  Bitdefender Internet Security er prisbelønnet internet sikkerhedssoftware der udover en effektiv 2 vejs firewall giver dig funktioner med beskyttelse mod spammails, forældrekontrol der blandt andet kan holde øje med aktiviterer på sociale medier og så er Bitdefender udviklet med fokus på brugervenlighed. Vis detaljer
 3. Bitdefender Total Security - 5 PC - 1 ÅR

  Bitdefender Total Security

  Ekskl. moms: 520,00 kr Inkl. moms: 650,00 kr

  Bitdefender Total Security til Windows, MacOS, IOS og Android - Bitdefender Total Security er den ultimative anti-malware løsning for private og små virksomheder. Vis detaljer

Liste  Tabel 

pr. side

3 vare(r)

Sorter faldende

ScanDix har adgang til mere end en million varenumre, mere end 1000 produkter og mere end 100 producenter. Vi kan umuligt liste dem alle på vores hjemmeside. Hvis du har nogle særlige software ønsker så kontakt os endelig. Vi kan altid finde en løsning til dig. Ring 70777301 skriv til os via. vores kontaktformular.

Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.